23ste Truck Run van start

Na maanden lange voorbereiding kon gisteren de 23ste Truck Run van start gaan. Maar liefst 160 trucks namen deel aan het evenement dat 2 jaar lang niet door kon gaan door corona. Aan boord van de trucks waren kinderen en volwassenen met een beperking. ze hadden er duidelijk heel veel plezier in. Luid toeterend reden ze door Nissewaard en Rozenburg.


Na afloop werden de chauffeurs, vrijwilligers, passagiers en het publiek muzikaal opgevangen door Sandy Struijs en Wil de Brouwer en werd er een geweldig feestje gevierd. Gefilmde beelden hier te bekijken. Hieronder al wat leuke foto’s. Met dank aan Joop van der Hor en Roel van Deursen van BOTLEK TV die er weer op uit trokken om er weer een geweldige reportage van te maken. Foto’s en videoreportage: Roel van Deursen. Presentatie: Joop van der Hor.

bekijk ook hier de reportage over de voorbereidingen van dit evenement.

1 gedachte over “23ste Truck Run van start”

Plaats een reactie