De voorbereiding 23ste Truck Run.

Voorzitter Lennart Dekker en penningmeester Patrick de Jong hoopten natuurlijk op mooi weer als de 23e Truck Run van start zou gaan. Vandaag 9 april was het hiervoor inderdaad een stralende dag voor. Maar om zo’n evenement goed te laten verlopen, komt aardig wat bij kijken.

Klik op de foto om de reportage te bekijken.

Met de trucks rijden talloze kinderen en jong volwassenen met een verstandelijke beperking mee. Twee jaar lang hebben zij vanwege Corona op dit moment moeten wachten. In de volgende twee delen ziet u op Botlek TV een impressie van de ritten en het feestje na afloop. (BOTLEK TV door Joop van der Hor en Roel van Deursen)

Er werd in twee ‘runs’ gereden en de route voer door heel Nissewaard,inclusief Zuidland, om in het centrum van Rozenburg te draaien en terug te keren naar start en finishplaats aan de Curieweg te Spijkenisse. Daar traden vanaf circa half twee artiesten op als Sandy Struijs en Wil de Brouwer. In deze korte BTV film van Roel van Deursen vertellen Lennart en Patrick aan reporter Joop van der Hor over de maandenlange voorbereiding en eindigt de groep vrijwilligers met een groet aan de op zondag 20 maart overleden weerman Piet Paulusma met diens welbekende ‘Oant Moarn’ die mogelijk vanaf boven voor een beetje mooi weer kan zorgen.
Klik hier voor meer.

1 gedachte over “De voorbereiding 23ste Truck Run.”

Plaats een reactie