Wijk en Vrijwilligers blij met eigen Buurtcentrum ‘De Kleine Rietlander’ / Spijkenisse 2022

Met het onthullen van de naam van het nieuwe wijkcentrum ‘De Kleine Rietlander’ hebben de wethouders Leon Soeterboek en Martijn Hamerslag afgelopen zaterdag de opening verricht van een heus wijkcentrum in de wijk Waterland in de gemeente Nissewaard.

Tal van vrijwilligers zijn dagenlang in de weer geweest om de opening en de festiviteiten voor te bereiden. Buurtbewoners zijn zeer in hun sas met het ruim opgezette onderkomen waar activiteiten voor jong en oud kunnen worden georganiseerd. De openingshandeling kon in deze film van Botlek TV helaas niet worden vastgelegd maar desondanks krijgt u een leuke impressie voorgeschoteld van de festiviteiten. Zo sprak interviewer Joop van der Hor met een drietal vrijwilligers en kunt u genieten van een heel leuk feestje, vastgelegd door videograaf Roel van Deursen.

Plaats een reactie