Muziekvereniging Volharding uit Oostvoorne laat weer van zich horen.


Na drie jaar van stilte mochten de muzikanten van Muziekvereniging Volharding uit Oostvoorne weer van zich laten horen en de traditionele Pasen Duinen eindelijk weer openen.

De ochtend begon vol met zonneschijn en iedereen had er zin in. Zelfs de paashaas liep mee. De start was zoals gewoonlijk bij Café Centraal. De marsende leden werden ondersteund door leden van KTW uit Abbenbroek en Togido uit Hekelingen. Ook de nieuwe leerlingen mochten laten horen wat ze konden. De groep werd geleid door tamboer-maître Danique Baars. De verkeersregelaars zorgden voor een veilige tocht door het dorp die korter was dan anders. Dit was zo gekozen, omdat het voor de nieuwe leerlingen best zwaar is om lang te lopen en tegelijkertijd te spelen. Voor de pauze bij de Landbouw werd er nog even stilgestaan bij De Leemgaarde. Dat konden de bewoners erg waarderen. Na de pauze marcheerde de stoet via de Hofweide terug naar Café Centraal. (Foto’s: Eric Schipper en Wim Boertje)

Ook de paashaas liep mee

Plaats een reactie