Kleine Paasmarkt Zichtvoorde/Gaffelvoorde

Op de 1ste Paasdag werd een kleine Paasmarkt gehouden op het grasveld bij de Zichtvoorde/Gaffelvoorde in Spijkenisse.

Spijkenisse– Woningbouwvereniging De Leeuw van Putten liet eerder weten dat de minimarkt zou plaatsvinden en riep bewoners op om vooral langs te komen. Vanaf half 12 waren de bewoners welkom. Op het grasveld stonden kraampjes en was er is een speelkussen voor de kleintjes. De kinderen konden paaseieren zoeken en wie het gouden ei vond kreeg een klein prijsje. Ook was er voor de kinderen een kleurwedstrijd en kinderdisco. Hiermee waren uiteraard ook prijsjes te winnen, die je kon halen uit de grabbelton. Aan de ouders was natuurlijk ook gedacht. ze konden een praatje maken, een kopje koffie drinken met iets lekkers. al met al was het een gezellige boel daar op het zonnige grasveld aan de Gaffelvoorde/Zichtvoorde, met niet alleen kraampjes maar ook veel blije kindergezichtjes. 
bekijk in de videoreportage een korte impressie van de Paasmarkt. (Videoreportage en foto’s:Roel van Deursen)

Plaats een reactie