R-Brushmaster Ronald Bagijn spuit er lustig op los / Heropening Winkelcentrum ‘De Kopspijker’ – 2022


Geboren in Dirksland, opgegroeid in Rockanje, woonachtig in Nissewaard en inmiddels al een flinke poos als zelfstandige werkzaam in het centrum van Spijkenisse als R-brush kunstenaar. Ronald Bagijn heeft op 26 maart 2022 zijn nieuwe winkelpand-atelier in winkelcentrum de Kopspijker te Spijkenisse in gebruik genomen en spuit er lustig op los. Bagijn is een kei in het maken van grote muurschilderingen en prachtige R-Brush kunst op allerlei materialen en ondergronden. Roel van Deursen en Joop van der Hor filmden en interviewden Ronald en kwamen erachter dat R-Brush veel meer is dan er driftig op los spuiten. Kunst met een grote ‘K’ ! (Met videoreportage door BOTLEK TV: Presentatie:Joop van der Hor en Video en foto’s: Roel van Deursen)


Plaats een reactie