Takelen en transport 6 lindebomen op verzoek buurtbewoners Coronaplein / Spijkenisse 2022

De lindebomen die nu op het Coronaplein in Spijkenisse staan, moeten verplaatst worden in verband met de herinrichting van de openbare ruimte, start maart. De lindes zijn nog in prima staat en gaan tijdelijk naar het gemeentelijk gronddepot aan de Maaswijkweg in Spijkenisse en krijgen op een nader te bepalen moment een nieuwe, definitieve locatie aangewezen ergens in Nissewaard. Zo krijgen deze bomen een tweede kans. Een boom kun je het best verplaatsen of verplanten na de herfst (als het blad eraf is) tot het voorjaar (maart, uiterlijk begin april). Natuurlijk altijd bij vorstvrij weer. Met andere woorden: je kunt er het beste mee aan de slag als de groei stilstaat. In de zomer kun je een boom pertinent niet verplaatsen. (Videograaf:Roel van Deursen)

Foto:Roel van Deursen
Foto: Roel van Deursen

videoreportage klik op foto.

Plaats een reactie