Pret aan tafel verdwijnt uit de winkelstraat en iets GROOTS komt er voor terug!

2 jaar en 7 maanden geleden opende José Wille haar winkel ‘Pret aan tafel’ in de Vischstraat in Brielle. 
Ze richtte zich toen hoofdzakelijk op allerhande duurzame waterflessen, lunchtrommels, (kook)boeken, kinderborden en bestek. “Dat was een succes want veel ouders willen voor hunzelf en hun kinderen artikelen gebruiken die gegarandeerd veilig zijn. Daar kan je niet bij iedere winkel vanuit gaan, wel bij Pret aan tafel”, vertelt ze.“Omdat ik die duurzaamheid belangrijk vind en veel meukvrije artikelen zelf gebruik, heb ik het assortiment de laatste twee jaar steeds meer verbreed”  

Inmiddels kunnen mensen de winkel ook goed vinden voor hun duurzame tandenborstels, shampoos en andere verzorgingsproducten. En ook de (keuken)artikelen om minder afval te hebben of om producten beter te kunnen bewaren zijn erg populair. 

José: “Het is mooi om te zien dat duurzaamheid bij meer mensen belangrijker wordt. Ik kreeg steeds vaker de vraag van klanten of ik bijvoorbeeld ook milieuvriendelijke kaarsen verkocht, of wasbaar maandverband of een duurzaam cadeau. En omdat ik zelf ook het liefste shop als ik zeker weet dat de producten gegarandeerd vrij zijn van schadelijke stoffen zoals parabenen, SLS, nanodeeltjes en aluminium. Dat er een ruime keuze is aan artikelen van Nederlandse bedrijven. En dat de arbeidsomstandigheden van de makers goed zijn”. 

Door de verbreding van het assortiment vind ze de naam ‘Pret aan tafel’ niet meer passend. Het assortiment is namelijk niet alleen meer gericht op de keuken, of kinderen. 

José: “De winkel is een geweldige verzameling geworden van praktische gebruiksartikelen, eco-geschenken en meukvrije verzorgingsproducten, artikelen die groots zijn”. 

De naam van de winkel? Die is Groots geworden. Oftewel GROOTS, van A tot Zero. Met een nieuwe facebooknaam, instagramnaam en een nieuwe webshop. Www.groots.online

 Neem dus zeker even een kijkje of kom langs in de Vischstraat nummer 2 en ontdek waar een kleine winkel GROOTS in kan zijn!

PS. Pret aan tafel, de praktijk blijft bestaan. Omdat ik nog steeds op scholen, kinderdagverblijven en bedrijven workshops en voorlichting geef. Wil je deze pagina dus ook volgen, moet je even de nieuwe pagina van Pret aan tafel liken…


lees hier ook het interview met José over Pret aan tafel.

1 gedachte over “Pret aan tafel verdwijnt uit de winkelstraat en iets GROOTS komt er voor terug!”

Reacties zijn gesloten.