Botlek TV – Infoavond over borstkanker in Spijkenisse / 2021

Op dinsdag 12 oktober organiseert Corrie Koole een informatieavond voor borstkankerpatiënten, hun naasten en mensen die vanwege hun moverende redenen hier geïnteresseerd in zijn.

Corrie wordt door verslaggever van BOTLEK TV geïnterviewd. Hiermee hopen zij nog meer mensen uit de doelgroep te bereiken.

Mevrouw Koole is zelf ex-patiënt en weet waarover zij praat. Dergelijke bijeenkomsten organiseert zij al meer dan 10 jaar. ‘Ik heb het hele traject zelf van a tot z meegemaakt. Na de ontdekking en het slecht nieuws gesprek in het ziekenhuis valt de grond nagenoeg letterlijk onder je voeten weg, Mijn kinderen waren nog jong en er doemt een verschrikkelijk scenario in je gedachten op. Als je weet wat je te wachten staat dan weet je ook wat je moet doen. Ik help met mijn ervaring mensen met borstkanker hun weg te vinden in het proces dat hen te wachten staat.’ Mevrouw Koole weet zich tijdens de informatieavonden gesterkt en gesteund door professionals waaronder ook artsen. Ook is er een speciale modeshow. Wethouder en portefeuillehouder gezondheid Wouter Struijk (PvdA) van Nissewaard opent de avond welke gehouden wordt in zalencentrum ‘De Jongens Van’ aan het Havenplein 7 te Spijkenisse welke voor deze gelegenheid kosteloos beschikbaar wordt gesteld. Inloop vanaf 18.30 uur, aanvang 19.00 uur. Meer informatie is te verkrijgen via e-mail corriek@hotmail.com . Aanmelden verplicht. Deze promofilm van Roel van Deursen en Joop van der Hor is eveneens kosteloos door Botlek TV aangeboden. (Interview verzorgd door BOTLEK TV Joop van der Hor en Roel van Deursen)

De avond wordt gehouden in de Jongens Van in Spijkenisse.

1 gedachte over “Botlek TV – Infoavond over borstkanker in Spijkenisse / 2021”

Reacties zijn gesloten.