Infoavond Borstkankerpatienten goed bezocht

Afgelopen dinsdagavond 12 oktober vond er in De Jongens Van de Informatieavond voor Borstkankerpatiënten , Lotgenoten en Naasten plaats.

Corrie samen met dr. Tim Damen en Ralph Moelker (Foto: Danny van der Sluijs)
(Foto: Danny van der Sluijs)

Initiatiefneemster is Corrie Koole uit Brielle. Al sinds 2010 organiseert zij de avonden. Vorig jaar kon het niet helaas niet doorgaan, maar vorige week mocht zij de bezoekers, afkomstig uit de regio,ontvangen in de gezellige, ontspannen omgeving aan het Havenplein 7 in Spijkenisse.

De avond werd geopend door wethouder Wouter Struijk. (Foto: Danny van der Sluijs)

De avond werd geopend door wethouder Wouter Struijk. Twee jaar geleden was hij onverwacht gekomen, maar dit maal had hij zich netjes aangemeld. Zijn aanwezigheid werd door Corrie erg gewaardeerd. Burgemeester Gregor Rensen, die ook uitgenodigd was, was helaas verhinderd. Corrie, die zelf in Brielle woont had hem graag willen verwelkomen.

Gastsprekers

In totaal hadden zich 65 mensen aangemeld. Daarnaast waren plastisch chirurg Tim Damen en cosmetisch tatoeëerder Ralph Moerkerke als twee gastsprekers gekomen om over de borstreconstructie en tepelhoftatoeage”, te praten. Verder stonden er stands en werd er een modeshow gehouden.


De Pluim van de Arbeid

Corrie kreeg voor haar inzet namens de de PvdA  De Pluim van de Arbeid uitgereikt door fractievoorzitter van PvdA Nissewaard Dorothé Kieboom en Carin de Zwart. “Dik verdiend om een Pluim van de Arbeid te ontvangen als ondersteuning van het werk” vond Dorothé.

Fractievoorzitter van PvdA Nissewaard Dorothé Kieboom, reikte samen met Carin de Zwart reikte ze de Pluim uit aan Corrie Koole, (Danny van der Sluijs)


Naast de jaarlijkse infoavond organiseert Corrie iedere derde donderdag van de maand inloopmidagen in het Spijkenisse Medisch Centrum. Volgend jaar zal Corrie wederom een infoavond organiseren. Spijkenisse Medisch Centrum wordt daar bij als mogelijke locatie genoemd.

Bekijk ook het interview dat BOTLEK TV met Corrie had voorafgaand de infoavond.
https://nieuwsuitderegiovoorneputten.nl/2021/09/22/botlek-tv-infoavond-over-borstkanker-in-spijkenisse-2021/