Aardappelrooidag bij de Brielse Boer

Op 2 september kunt u terecht bij de Brielse Boer (te Zwartewaal) tijdens de Nationale Aardappelrooidag? Een gezellig en educatief dagje uit.

De dag is gratis toegankelijk. Voor alle informatie (ook over het parkeren bij de Buitengronden), ga je naarwww.brielseboer.nl/activiteiten-agenda. Reserveer hier ook een plekje voor de gratis rondleiding, koop een kaartje voor de kinderactiviteiten (er is een gereduceerd tarief t/m 31 augustus) en bestel een gratis parkeerkaart voor locatie Buitengronden.

Tijdens de rondleiding ‘Tour de Boer’ ga je met Boer Nico de akker op en hoor je meer over de teelt en het rooien. Na afloop vul je een tas met aardappels die je zelf uit de klei mag trekken! Als je de grootste aardappel kunt vinden zijn er zelfs prijzen te winnen. Ook zijn er leuke activiteiten voor kinderen zoals schminken, spelletjes en ranja. 

We verwelkomen je graag op zaterdag 2 september tussen 10.30 en 16.00 uur.