Stem op je favoriete ondernemer

De genomineerden voor de Ondernemersprijs Brielle 2022 zijn bekend. Paul en Sylvia Rijcken van Rijcken mode, Cathy Coppers van Breezze en Thomas en Willem van Egmond van Camping de Krabbeplaat maken kans op de Ondernemersprijs 2022. De uiteindelijke winnaar neemt prijs tijdens de oudejaarsbijeenkomst op 28 december 2022 in de St. Catharijnekerk in ontvangst. 

De Brielse Ondernemersprijs is een onderscheiding voor ondernemers met een bedrijf gevestigd in de gemeente Brielle. De drie genomineerden zijn op basis van vooraf gesteld criteria door de jury gekozen. Afgelopen donderdag werden de genomineerden door een afvaardiging van de jury; Rik Lagerweij (voorzitter van het Ondernemersplatvorm Brielle) en A.W. Brokking (voorzitter van de Brielse Belangenvereniging en prijswinnaar van vorig jaar) verrast met hun nominatie. 

Genomineerden Ondernemersprijs Brielle

Willem van Egmond van Camping De Krabbeplaat nam trots de bloemen in ontvangst. Hij is in 1986 op de Camping begonnen en heeft in 2019 de dagelijkse leiding overgedragen aan zijn zoon Thomas. 

Paul Rijcken van Rijcken Mode dacht een afspraak te hebben met een klant, maar werd verrast met de nominatie en een bos bloemen. Hij is voor de tweede keer genomineerd voor deze prijs en is opnieuw trots. 

Cathy Coppens van Breezze bleek op vakantie. Ze was erg blij met de nominatie: “Wat zijn wij ontzettend blij verrast dat we met Breezze genomineerd is voor deze prijs. Dit jaar bestaat Breezze alweer tien jaar, dus dit is écht een waanzinnig mooi moment. En dit konden wij natuurlijk niet alleen. In de loop der jaren hebben we een grote kring met ontzettend lieve mensen om ons heen mogen krijgen. En met dit hele team is het gelukt om te komen waar we nu staan op dit fantastisch mooie plekje in de gemeente Brielle. Trotser dan trots kunnen we wel zeggen!”.


Stemmen op je favoriet
Stemmen op je favoriet kan tot en met 5 december 2022 via www.brielle.nl/ondernemersprijs. De uitslag van de stemming weegt voor 25% mee in het juryoordeel. De jury bestaat uit de wethouder Economie, een bestuurslid van de Brielse Belangenvereniging, een bestuurslid het ondernemersplatform Brielle en een bestuurslid van Ondernemersvereniging Seggelant. Zij beslissen mede op basis van een bedrijfsbezoek en de publieksstemmen wie de uiteindelijke winnaar wordt.


Ondernemersprijs Brielle
De Ondernemersprijs Brielle is voor een gedreven ondernemer, die kwalitatief ondernemerschap toont, kansen ziet en benut, innovatief is, een positieve bijdrage levert en gemeente Brielle op de kaart zet. De Brielse Belangenvereniging, de Ondernemersvereniging Brielle business to business en gemeente Brielle hebben de handen ineengeslagen. Zij willen met de prijs ondernemers belonen die een positieve bijdrage aan de Brielse gemeenschap, het bedrijfsleven en het imago van Brielle leveren. Dit jaar is de laatste keer dat de prijs wordt uitgereikt onder gemeente Brielle. De betrokken partijen zijn van mening dat de prijs een mooie traditie is.