Word jij de nieuwe kinderstadsdichter van Nissewaard?

Zit jij in groep 6, 7 of 8? Vind jij het leuk om te schrijven? Houd jij van poëzie? En durf jij jouw gedicht voor te lezen aan een groot publiek? Stuur dan jouw gedicht in dat gaat over Respect.

Leerlingen die het mooiste, ontroerendste of meest opvallende gedicht schrijven over het thema Respect, ontvangen een uitnodiging voor de hele klas voor de spetterende finale op vrijdag 9 december in bibliotheek de Boekenberg. De winnaar mag zich een jaar lang Kinderstadsdichter Nissewaard noemen en krijgt een prijs voor heel de klas!

Mail jouw gedicht uiterlijk 19 november 2022 naar activiteiten@deboekenberg.nl onder vermelding van Kinderstadsdichter. Vermeld ook de volgende gegevens: naam + achternaam, adres, leeftijd, telefoonnummer, school + klas, en een korte motivatie waarom jij de Kinderstadsdichter van Nissewaard wilt worden. Voor meer informatie en de voorwaarden van het gedicht: https://bit.ly/3WZnE1x