Pluim van de Arbeid voor Zwembad ‘t Molengors

Zaterdag zijn Geert de Vries en Hidde Douma namens de fractie van de PvdA Nissewaard op bezoek gegaan bij zwembad ’t Molengors in Zuidland. Hier waren de vrijwilligers druk bezig met allerlei werkzaamheden zodat het zwembad ook het volgende seizoen weer open kan.

De PvdA Nissewaard is blij dat deze vrijwilligers ervoor zorgen dat de inwoners van Zuidland, van jong tot oud, kunnen blijven genieten van een zwembad in de buurt. Daarom reikten zij een Pluim van de Arbeid uit om de vrijwilligers te bedanken voor hun inzet.

De Pluim van de Arbeid wordt al enkele jaren uitgereikt aan vrijwilligersorganisaties in Nissewaard, doordat raadsleden een deel van hun vergoeding hiervoor beschikbaar stellen. Ook leden van de PvdA dragen bij aan de Pluim. Organisaties kunnen worden voordragen via pvda@nissewaard.nl.