Nieuwe stadsfotograaf Nissewaard geïnstalleerd

Na een zware selectie, het aanbod was immers groot, is Bas Nieuwenhuizen uitgeroepen tot de nieuwe stadsfotograaf van de gemeente Nissewaard. Hij volgt daarmee de allereerst stadsfotograaf Danny van der Sluijs op.

BESTE FOTO’S
Bas Nieuwenhuizen maakte bij de voorselectie de beste foto’s rond het thema ‘Actief in Nissewaard’. Afgelopen week werd hij op het stadhuis gefeliciteerd door de wethouders Chris Hottentot (links) en Jeroen Postma (rechts). Zij zijn erg enthousiast over zijn foto’s en hebben er vertrouwen in dat hij het komende jaar mooie beelden in Nissewaard gaat maken.

POSITIEF VERRAST
Bas was zelf positief verrast dat hij zich stadsfotograaf van Nissewaard mag noemen. Hij begon nog maar drie jaar geleden met fotograferen. In zijn vrije tijd is hij soms dagen op pad op zoek naar mooie plaatjes. Zijn foto’s worden gebruikt ter promotie van Nissewaard en zullen op o.a. de gemeentepagina in groot Nissewaard te zien zijn.

BIJDRAGEN AAN BEKENDHEID
De stadsfotograaf is ambassadeur van de gemeente, draagt bij aan de bekendheid van Nissewaard en benut de kracht van fotografie om Nissewaarders te verbinden met hun woon- en leefomgeving. Hij maakt maandelijks foto’s in Nissewaard, die worden gebruikt in de on- en offline communicatie van EropUit Nissewaard en Gemeente Nissewaard. (Joop van der Hor en Gemeente Nissewaard)