Muziekvereniging Voorne&Putten in concert met VPLIVE 2022

Na een afwezigheid van 2 jaar is het muzikale spektakel van Muziekvereniging Voorne & Putten weer terug. VPLIVE 2022 zal 26 november plaatsvinden in de nieuwe sporthal de Eendr8.

Tijdens deze avond zal de hele vereniging zich presenteren aan het publiek tijdens fantastisch leuke dansshows van de senior- en junior twirlsters en tijdens herkenbare melodieën van het orkest.

Het leerlingenorkest zal bij de entree het binnenkomende publiek vermaken zodat ook zij in de spotlights staan. En dat is nog niet alles. Popkoor Tintunes zal VPLIVE luidkeels ondersteunen. Niet alleen het koor zelf zal zingen maar ook de samenwerking tussen orkest en koor zal door de avond heen te beluisteren zijn in bekende popsongs zoals soldier on van Direct en Viva la Vida van Coldplay. Als kers op de taart heeft Muziekvereniging Voorne & Putten een solist weten te contracteren die in Nederland maar ook daarbuiten aan de weg aan het timmeren is. Gitaar solist Rick Kostelijk zal zowel akoestisch als op zijn elektrische gitaar laten horen wat er allemaal op een gitaar mogelijk is in onder andere shine on you crazy diamond van Pink Floyd. Kortom, genoeg redenen om zaterdagavond 26 november vrij te houden in de agenda en deze avond te komen kijken, luisteren en beleven tijdens VPLIVE 2022.


De avond start om 19.30 uur en vanaf 19.00 uur is de zaal open en kunt u al luisteren naar het leerlingenorkest. Kaarten a €10,- te verkrijgen op de avond zelf aan de kassa of in de voorverkoop via secretaris@voorneenputten.nl Hou ook onze socials in de gaten via facebook en instagram voor het laatste nieuws