Timetable Burchtfeesten 2022-Oostvoorne

Vandaag vond in het dorpscentrum van Oostvoorne de Timetable Burchtfeesten plaats.
Voor dit evenement werd een programma opgesteld door Stichting Culturele Evenementen Oostvoorne.

Vanaf 10.00 uur begon de braderie met gezellige kraampjes die tot 17.00 uur duurde.
Ook was er een kleedjesmarkt en timmerclub. De allerkleinste bezoekers werden getrakteerd op een leuke poppenvoorstelling. Voor de liefhebbers waren er vanaf de Hofwei rondleidingen Burcht. In de muziektent in het bos gaf het Duitse Mandoline Orkest Upforchester Kirchhellen uit Bottrop in de ochtend een gezellig concert.
Wie meer wilden zien van de Dorpskerk was van harte welkom, net zoals in de Oudheidkamer Oostvoorne.
Uiteraard kon er op gegeten en gedronken worden.

’s Middags was er nog straattekenen en een Kinder DJ en nog meer muziek. Zo was er er een Shantkoor en Julie Benoit&gitarist optreden. Videoregistratie: https://www.youtube.com/watch?v=CTTLkSpB1mM (foto’s: Edpafoto en Hugo Warbout)