Buurtvereniging Schenkel organiseert Fietspuzzeltocht 2022-Spijkenisse

Op zaterdag 10 september organiseert Buurtvereniging Schenkel weer de jaarlijkse fietspuzzeltocht.
We hebben een 10km en een 20km route uitgezet. De 10km is leuk voor de allerkleinsten onder ons, met vragen gericht op de kleintjes.


De 20km is bedoeld voor volwassenen, maar ook die is goed te doen vanaf een jaar of 7 á 8. De 10km duurt ongeveer 2 uur en de 20km duurt ongeveer 3.5 uur, dit is inclusief de spellen, puzzels en raadsels onderweg en eventueel een rustpauze.

Als je je aanmeld krijg je een starttijd, op die tijd start je vanaf de Maasboulevard. Wanneer je terug bent kan je lekker blijven zitten tot de prijsuitreiking, ook daar zorgen we voor wat activiteiten en wat te eten en drinken.

De prijs per deelnemer bedraagt €5,00. Kinderen die achterop zitten zijn gratis.
Kom je niet uit de Schenkel? Geen probleem, we hebben plek zat!
Je kan je eenvoudig inschrijven via www.buurtverenigingschenkel.nl of onze app.
Tot zaterdag 10 september!

Schrijf je snel in met je familie, buren, vrienden, kennissen of gewoon lekker alleen.

Er is een 10km en een 20km route uitgezet. De 10km is leuk voor de allerkleinsten, met vragen gericht op de kleintjes. De 20km is bedoeld voor volwassenen, maar ook die is goed te doen vanaf een jaar of 7 á 8. De 10km duurt ongeveer 2 uur en de 20km duurt ongeveer 3.5 uur, dit is inclusief de spellen onderweg en eventueel een rustpauze.

Er wordt gestart vanaf de Maasboulevard. Vanaf daar wordt je in groepjes van minimaal 2 en maximaal 8 fietsers op pad gestuurd, enkele dagen van tevoren krijg je te horen hoe laat jouw groepje vertrekt. De starttijden zijn vanaf 09.30 uur.

Wanneer je terug bent op de Maasboulevard kan je lekker blijven zitten tot de prijsuitreiking. Ook daar wordt gezorgd voor wat activiteiten en wat te eten en drinken. De prijsuitreiking zal rond 17.00 uur zijn.

De prijs per deelnemer bedraagt €5,00. Kinderen die achterop zitten zijn gratis.
Inschrijven kan via: https://www.buurtverenigingschenkel.nl