Vestingloop Hellevoetsluis 4 september wordt een sportief feest 

Zondag 4 september vindt de 4e editie van het hardloop- en wandelevenement de Vestingloop Hellevoetsluis plaats. Dat hardlopen en wandelen populaire sporten zijn blijkt wel uit de nu al ruim 1.000 ingeschreven deelnemers. In totaal zijn er 1.300 startplekken beschikbaar. 

Er kan gekozen worden uit 1 km Familieloop, 5 km, 10 km hardlopen of wandelen en voor de getrainde lopers zelfs een Halve Marathon die onder andere over de Haringvlietdam gaat. 

De start en finish zijn op het Zuidfront waar een gezellig festivalterrein wordt ingericht met foodtrucks, springkussen en muziek. De wandelaars gaan als eerste van start om 10:00 uur en als laatste starten de 10 km hardlopers om 12:00 uur. 

Inschrijven en meer informatie kan via: www.vestingloophellevoetsluis.nl