Botlek TV op bezoek bij Outdoor Brielle / Zwartewaal

https://www.youtube.com/watch?v=apqODzrAgU8


Botlek TV bezocht onlangs het Outdoor centrum Brielle en keken hun ogen uit hoe oprichter annex directeur Leon van Bennekom de afgelopen 30 jaar zijn bedrijf in sport, amusement en outdoor activiteiten van een eenvoudig paintballcentrum heeft uitgebouwd tot een sfeervol en compleet amusementspark.

Aan de rand van de Put van Heenvliet en op de hoek van het Kanaal door Voorne en het Hartelkanaal nabij het Zuid-Hollandse vestingstadje Brielle is een waar speelparadijs voor oud en jong ontstaan waar gezinnen, scholieren en groepen volwassenen zich op tal van verschillende manieren kunnen vermaken. Van familie en vrijgezellenfeestjes tot een compleet dagje uit of slechts een paar uurtjes met de kleinkinderen naar het springkussenparadijs, alles kan en (bijna) alles mag en dat ook nog tegen betaalbare (entree)prijzen!

In de vakantieperiode (tot 7 augustus) kunnen kinderen gebruik maken van meer dan 10 grote springkussens, kastelen en levensgrote glij en klimbanen. Er is horeca en je kunt er kanovaren, vlotten bouwen, laser gamen, paintballen, airsoft en veel, heel veel meer. Meer weten ? Kijk op www.outdoorbrielle.nl
BTV wordt geproduceerd door Roel van Deursen en Joop van der Hor.