TOOST Karavaan strijkt neer in Brielle / 2022

Het lekkerste reizende festival van het jaar kwam weer terug naar Brielle! In de week van vrijdag 29 april tot en met zondag 1 mei streek de TOOST-karavaan met een bonte verzameling foodtrucks, een zomerse muziek line-up, kunstzinnig kids-programma en vooral véél lekkers en gezelligheid, neer in het Bleijkers Bolwerk.

De toegang was gratis! TOOST FESTIVAL TOOST is meer dan een foodtruckfestival alleen. Vanaf het moment dat de keukens vrijdag hun vuur opstookten tot zondag de zon onderging was er een driedaags programma met 15 foodtrucks die je deed watertanden. Naast een ruim aanbod bij de bar vermaakte je je op TOOST ook met een volle muziek line-up op het rollende podium en de kids corner met het hele weekend door creatieve workshops gegeven door Circus Snor en de Kunst Kipp. Elke dag was er muziek op het rollende podium van TOOST met de levende jukebox De Muziek Caravan. Impressie van de zondagmiddag.  Bekijk de videoreportage: https://www.youtube.com/watch?v=OtDp7n1z6Sg
Plaats een reactie