Lotgenotenavond toeslagenaffair kinderopvang Spijkenisse

Voor gedupeerde ouders van de toeslagaffaire kinderopvang, kan er een flinke drempel zijn om hulp te vragen. Daarom organiseert de gemeente Nissewaard op 5 april(vanavond) een lotgenotenavond in bibliotheek de Boekenberg in Spijkenisse. Gedupeerde ouders uit Nissewaard en Brielle zijn van harte uitgenodigd.

Foto ter illustratie Pixabay.

De medewerkers van het Herstelteam Toeslagenaffaire willen graag in gesprek met de gedupeerden. Uit de verhalen en gedeelde ervaringen kunnen zij afleiden hoe zij zo goed mogelijk kunnen ondersteunen. Waar is behoefte aan, waaraan juist niet? Wat kan beter of wat moet anders? Wat gaat juist goed?

De bijeenkomst is met name bedoeld voor ontmoeting met lotgenoten. Het kan fijn zijn om andere ouders die in een vergelijkbare situatie zitten te ontmoeten en te spreken. Juist mensen ontmoeten die je echt begrijpen, dat is de insteek van de avond.

De avond wordt gehouden op dinsdag 5 april in bibliotheek de Boekenberg, Markt 40 te Spijkenisse. De inloop is van 19.15 – 19.30 uur. Omdat dit de eerste keer is dat de lotgenotenavond wordt gehouden, spreekt wethouder Wouter Struijk om 19.30 uur een kort welkomstwoord. De avond duurt tot 21.15 uur.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via een e-mail naar toeslagen@nissewaard.nl (niet verplicht). Hier kunt u ook uw vragen stellen. Voor vragen kunt u ook bellen met het Herstelteam via 14 0181

Plaats een reactie