MINISTER HUGO DE JONGE BEZOEKT SPIJKENISSE


Hugo de Jonge, CDA minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening, was afgelopen week aanwezig bij de aftrap van de campagne in Nissewaard. De Jonge wenst de kandidaten op de lijst van het CDA Nissewaard een mooie verkiezingsuitslag toe zodat de plannen van CDA Nissewaard ook daadwerkelijk uitgevoerd kunnen worden. De Jonge: ‘Ik zie hele mooie woningen in Nissewaard maar ik onderschrijf de plannen van CDA Nissewaard om nu ook te gaan bouwen voor jongeren in het betaalbare segment. Vast blijven houden aan de oude woonvisie is niet verstandig en het huidige situatie vraagt ons inziens om een verandering van beleid.’ Pieter Verhoog, lijsttrekker CDA Nissewaard: ‘We zijn heel blij dat minister Hugo de Jonge ondanks zijn drukke agenda hoogst persoonlijk een bezoek brengt aan Nissewaard om hiermee onze verkiezingscampagne te ondersteunen. CDA Nissewaard ondersteunt de plannen van de minister van harte om de doelstelling van 1 miljoen woningen in deze Kabinetsperiode te gaan realiseren. Aan deze doelstelling moet Nissewaard eveneens haar steentje gaan bijdragen.’ (foto boven: CDA. foto onder JvdH)

Plaats een reactie