Seniorenmiddag Iedereen Verdient een Maatje goed bezocht

Woensdagmiddag werd er een gezellige lunch voor de 55+ gehouden in het vernieuwde restaurant Cup of Happiness van de Oriënt gehouden in de Kopspijker in Spijkenisse. 53 senioren hadden zich van te voren hadden opgegeven, kregen tegen een schappelijke prijs diverse Turkse hapjes en een drankje. De middag ‘Iedereen verdient een maatje’ was georganiseerd door Fred Kuil en Valerie Broere.
Fred opende de middag en de aanwezige wethouder Leon Soeterboek(ONS) gaf een toespraak. Zanger Ronald Boom was gekomen om te zingen. De muzikale sfeer bracht de wethouder er zelfs toe om ook zijn muzikale stem te laten horen.

Na afloop kregen de bezoekers ook nog een door ONS Nissewaard gesponsorde goodiebag mee en een bon voor een gratis ontbijt bij Advantage op de Voorstraat. Wanneer de volgende middag plaats vindt, is nog niet bekend.

Plaats een reactie