Wethouder Bal ontvangt reizigers met koffie en gebak op ‘vies’ Metrostation / 2022

Op uitnodiging van wethouder Igor Bal (VVD) nam verslaggever Joop van der Hor van Botlek TV plaats op de bank in het zonnetje bij metrostation Centrum te Spijkenisse. Behalve een goede kop koffie met gebak trakteerde de portefeuillehouder Verkeer en Openbaar Vervoer ook op nuttige informatie over de op handen zijnde drastische renovatie van het metro-busstation in 2023.

Hiervoor hebben Metropoolregio Rotterdam-Den Haag, gemeente Nissewaard en de RET maar liefst 20 miljoen euro uitgetrokken. Ook de omgeving tussen het OV knooppunt en het centrum van Spijkenisse zal hiervan mee profiteren. Bal herkende de kritiek van de door Botlek TV onder metroreizigers uitgezette enquête over vervuiling, onveiligheid en de slechte bewegwijzering vanuit het station richting o.a. het centrum en ging in op vragen over verlichting, verkeersveiligheid en het ontbreken van openbare toiletten. Nieuwsgierig? Bekijk dan deze videofilm van Roel van Deursen.

Plaats een reactie