Canvassen in Vogelenzang door PvdA Nissewaard

De PvdA is afgelopen week voor het eerst, na twee jaar Corona, weer bij mensen aan huis geweest om te praten over hun buurt. Praten over de pluspunten maar ook over wat er verbeterd kan worden. Deze gesprekken worden in heel Nissewaard gehouden. De PvdA begon al met deze gesprekken in 2007 en heeft heel wat mensen gesproken en heeft daardoor een goed beeld van wat er leeft in Nissewaard. De meeste inwoners zijn positief over de stad en willen graag even een praatje houden over wat hen bezighoudt. Dit keer is de PvdA in Vogelenzang Noord geweest. Een rustige wijk waar mensen blij zijn met het park en de verbeteringen die aangebracht zijn in de straten. Volgende week zal de PvdA in Snoekenveen aanbellen om ook daar te vragen of men tevreden is over de stad.

Plaats een reactie