Ladies Circle Voorne in actie voor Het Vergeten Kind-Brielle

Vandaag zijn Ladies Circle Voorne samen met lokale ondernemers in Brielle in actie gekomen voor Stichting Het Vergeten Kind. Doel van de actie is om aandacht te vragen voor de schrijnende situatie van kwetsbare kinderen die, omdat ze niet thuis kunnen wonen, terechtkomen in de Gesloten Jeugdzorg. Dit moet stoppen, vinden zij, want deze kwetsbare kinderen horen niet opgesloten te zitten, maar een veilig onderkomen te hebben.

Oud en jong wilden hun bijdrage aan de actie leveren. (Foto:Ed van den Blink)

De Ladies zijn al vanaf 10 uur aanwezig in de Vischstraat in Brielle. De Vischstraat is voor deze speciale gelegenheid kleurrijk versierd en tijdelijk omgetoverd in een hoopvolle straat. Voorbijgangers wordt gevraagd om hun handtekening te zetten op de petitie, om de Gesloten Jeugdzorg te stoppen. Iedere handtekening wordt beloond met een kleurrijk vlaggetje die aan een slinger wordt gehangen.
Inmiddels is in de loop van de dag de slinger steeds kleurrijker geworden. “Samen maken we de wereld (letterlijk) een beetje mooier” , laten de initiatiefnemers weten.

De Ladies zijn nog tot vanmiddag tot 15.00 aanwezig in de Vischstraat. Digitaal kan ook getekend worden: https://bit.ly/LadiesVoorne-voor-HetVergetenKind (Foto’s: Ed van den Blink)

(Foto: Ed van den Blink)

Onderstaande ondernemers hebben hun bijdrage aan de actie verleend:

Nori Take Away Bric à Brac ‘t Doosje van Lobs Naaimodecentrum Soezy Feijsman Schoen en sleutelmakerij Deurloo BOOTS schoenen & mode Van Bellen Art De Hoofdwacht Brielle Memories and Music M-Four GROOTS van A tot Zero #expertvandergroef GSM Brielle The Stone Etos Brielle Cafè Nobel Atlas Hotel Brielle SIEM mode De Kapper Pandora Mode Schoenen  Juwelier Swemmer Chico&Chica Baby- en Kindermode Goa Moda Tara fashion Roxx Oogzorg Koffiebar ‘Ccino Campania Finest Ez Fix Smartphone Repair Katoen & Koffie Het Styling Huys Brielle IBIZA Brielle Zonnestudio & IbizaShop Stadstuinwinkel Brielle myRouge Visagie & Hairstyling Cafetaria ‘t Hoekje, Voorstraat 1, Brielle Fletcher Hotel-Restaurant De Zalm #cheapco De koffie & thee Heer Juwelier Hoogvliet Kantoor & Creatief Brielle Lijstenmakerij Bazen   Wereldwinkel Brielle Eetcafé t Swarte Schaep Creative-Incense Kapsalon Cactus Brielle La Nomade lifestyle agency

Wilt u uw ondernemer een gezicht geven in de rubriek: Het Gezicht Achter de Ondernemer? Neem contact op met onze redactie. Neem gerust een kijkje op: https://nieuwsuitderegiovoorneputten.nl/category/het-gezicht-achter-de-ondernemer/ .