Botlek TV op bezoek bij een dolgelukkige Pub-Baas / Spijkenisse 2022


Eindelijk! Eindelijk zijn de deuren van de cafés en restaurants weer open. Weliswaar nog slechts tot 22 uur, maar het begin is er. Roel van Deursen en Joop van der Hor -eca brachten in het weekend van de heropening een bezoek aan de Irish Pub Murray’s in de Spuistraat en spraken met eigenaresse Melanie Murray-Bolt. De immer positief ingestelde Mel kan eindelijk weer lachen. Kijkend naar een volle pub en de tevreden gezichten van haar klanten zegt ze: ‘ik ben zo blij, dit is zo mooi. Laten we dat ook zo houden’. Ook sportschoolhouders Chita Gross en Richard de Bijl waren er als de kippen bij om een hapje en een drankje bij Murray’s te doen. Melanie heeft de actie ‘Maak Max Mogelijk’ omarmt. Ze heeft haar zaak ‘More’ beschikbaar gesteld aan beeldhouwer Tineke Nusink die live in het gelegenheids atelier het levensgrote beeld van de hond Max gestalte geeft. Meer weten hierover? Zie de films ‘The Making of Max’ op het YouTube kanaal van Botlek TV / Roel van Deursen: https://www.youtube.com/c/roelvandeursen