Stichting De Nieuwe Brug zoekt vrijwillers(Ingezonden bericht)

Vrijwilliger worden bij Stichting De Nieuwe Brug. 

Een fantastische uitdaging! 

Komt u onze groep versterken?

Stichting De Nieuwe Brug is een organisatie welke al meer dan 43 jaar binnen Nissewaard activiteiten organiseert voor mensen met een beperking. 

Binnen onze Stichting zijn er uitsluitend vrijwilligers die dit mooie werk met elkaar verzorgen. 

Wij organiseren activiteiten voor bijna 300 deelnemers.  Veel van onze deelnemers komen meerdere malen deelnemen aan onze activiteiten. 

Wij zijn ongeveer 6 dagen in de week open en bieden hierin diverse activiteiten aan. Ook in de weekenden zijn er verschillende activiteiten waar aan deelgenomen kan worden. 

Zo zijn wij op maandagavond van 18.00 – 20.00uur te vinden in het Rivierabad waar wij graag over wat meer vrijwilligers zouden willen kunnen beschikken. Of het nu is om een 1 op 1 begeleiding in het water aan te bieden of langs de kant op te letten. Hier stellen wij iedereen in staat om te leren zwemmen, te bewegen etc. 

Op woensdagavond en donderdagavond worden er kooklessen verzorgd aan een groep van zo’n 10 – 12 deelnemers. Hier wordt gezamenlijk gekookt maar ook gezamenlijk gegeten en gezamenlijk opgeruimd. De avonden zijn van 18.30 – 20.30 uur

Voor meer informatie kunt u terecht bij voorzitter@denieuwebrug.com (06-14130944).

Op woensdagmiddag is er een Jeugdclub. Door de verhuizing van onze vrijwilliger is hier dringend behoefte aan een vrijwilliger/ster. Wij hebben een gemengde groep, waar de jongens graag meer willen timmeren, figuurzagen en spelletjes doen etc. willen de meisjes graag knutselen, schilderen, spelletjes doen etc. Wij zijn op woensdagmiddag zo’n 2 uur aanwezig.

Wij zijn gehuisvest aan de M.A. de Ruijterstraat 7 in Spijkenisse.