Hoe gaat het nu met rolstoeldanspaar Alex en Jacqueline Glijn?

In 2010 werd rolstoeldanspaar Alex en Jacqueline Glijn uit Spijkenisse bekend door hun deelname aan Holland ’s Got Talent. Ze deden destijds mee om rolstoeldansen meer bekendheid te geven.

Jacqueline en Alex anno 2022.(Foto: Ed van den Blink)
(Foto:PR)

Alex en Jacqueline hebben gereisd over de hele wereld, waar ze veel nationale-en internationale kampioenschappen hebben gewonnen en waar ze vele demonstraties hebben gehouden. Ze deden mee aan o.a. Holland’s Got Talent, Everybody Dance Now en The Greatest Dancer. Ook mochten ze aan tafel bij Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima tijdens de Uitblinkerslunch van 2017. Alex en Jacqueline werden door de Koning onderscheiden als lid in de Orde van Oranje-Nassau ten verdienste van hun inzet voor de sport en minder validen in het algemeen. En ze hebben mee mogen dansen tijdens enkele optredens van de Koning van de Wals: André Rieu.

(Foto:PR)
Uitblinkerslunch 2017

Bijna 12 jaar na hun optreden bij Holland’s Got Talent zijn ze het dansen nog steeds niet verleerd. Maar hoe gaat het nu met ze?
Kayleigh ging als gastverslaggeefster bij hen langs.


Kayleigh is voor ons trouwens ook geen onbekende. Onlangs interviewden wij haar, omdat zij ook echt thuis is in de danswereld. Lees hiervoor hier het interview.

In 2015 werden Alex en Jacqueline Glijn, door de Koning onderscheiden, als lid in de Orde van Oranje-Nassau ten verdienste van hun inzet voor de sport en minder validen in het algemeen. Op de foto de mannelijke versie. (Foto:Ed van den Blink)

1 gedachte over “Hoe gaat het nu met rolstoeldanspaar Alex en Jacqueline Glijn?”

Reacties zijn gesloten.