Het Gezicht achter De Meijboom

Annelies en Bert Meijboom wonen in Abbenbroek waar ze hun bedrijf De Meijboom aan huis hebben. Ze hebben hun hobby en vakkennis gebundeld in de onderneming, waarin ze bijdragen om van feesten en herdenkingen een onvergetelijke dag voor hun klanten willen maken.

Foto:De Meijboom

Bert heeft altijd al een passie gehad voor Classic (USA) cars. In De Meijboom verhuurt hij auto’s voor diverse gelegenheden, zoals trouwerijen, fotoshoots en binnenkort ook voor uitvaarten. 

Foto: De Meijboom

Annelies haar hart ligt echt bij de bloemen. Jarenlang had ze een bloemenwinkel in Hoogvliet, werkte als freelancer bij bloemen corso’s, vakbeurzen, evenementen, hield workshops en bracht haar kennis over aan anderen. Tegenwoordig kan ze haar creativiteit nog steeds kwijt. Ze maakt voor gelegenheden zoals bruiloften de prachtigste boeketten en creatie’s. 

Een onderdeel van haar werk is het maken van rouwarrangementen. Prachtig en dankbaar werk om voor nabestaanden, die een dierbare verloren hebben, toch iets te kunnen betekenen door de mooiste afscheidsbloemen te maken. Maar ze maakt ze niet altijd alleen. Nabestaanden biedt zij de mogelijkheid om, onder haar vakkundige begeleiding, zelf het bloemstuk te maken. 

Foto:Ed van den Blink
Foto:Ed van den Blink

Nieuws uit de Regio Voorne-Putten is langs gegaan bij Bert en Annelies om te meer te weten te komen over ‘Het Gezicht Achter de Ondernemer’. Het Gezicht achter ‘De Meijboom’. 

Kijk hiervoor naar het interview.

Wilt u meer weten over Bert en Annelies Meijboom en hun onderneming? U kunt ook kijken op: www.demeijboom.com