Praat op 19 januari mee over het beweegaanbod in Nissewaard

Op woensdag 19 januari organiseert de gemeente Nissewaard als voorloper op het Sportgala vanaf 19.30 uur een live verbinding met Wethouder Sport Martijn Hamerslag en de juryleden van het Sportgala. Zij gaan graag met u in gesprek over het huidige beweegaanbod in Nissewaard.


Een leven lang bewegen

Gedurende de avond wordt er onder andere gesproken over het sportaanbod voor de verschillende leeftijdsgroepen in Nissewaard. Het rondetafelgesprek wordt begeleid door een gespreksleider. Op verschillende momenten wordt aan tafel uw inbreng gevraagd. De gemeente hoort bijvoorbeeld graag wat u terug zou willen zien aan sport- of beweegactiviteiten, maar ook waar u al zeer tevreden mee bent als het gaat om het sportaanbod.  “Met elkaar streven we ernaar dat alle inwoners op welke manier dan ook in beweging kunnen komen en blijven. Ieder op zijn eigen niveau en tempo. Het is daarom belangrijk dat het beweegaanbod in de gemeente aansluit bij de verschillende wensen en behoeftes van de inwoners”, licht wethouder Hamerslag toe. 

Live verbinding

Schakel op 19  januari om 19.30 uur live in op de Facebookpagina van de gemeente Nissewaard @gemeentenissewaard en laat uw stem horen. U geniet deze avond ook van lokaal muziektalent vanuit muziekplatform Puls, we geven u een vooruitblik naar de openingsfilm van het Sportgala én wie weet maakt u uw sportmaatje en/of held blij met een mooi aandenken. 

Sportgala 2021 – Publieksprijs

Het Sportgala 2021 vindt dit jaar plaats op 4 februari! *Kaarten zijn te reserveren op  https://theaterdestoep.nl/voorstelling/sportgala-nissewaard-2022


Tussen 17 en 30 januari zijn de stemlijnen geopend voor de categorie Publieksprijs. Stemmen kan op www.actiefinnissewaard.nl/sportgala. Brengt u uw stem uit in de live uitzending van 19 januari? Dan telt uw stem dubbel