‘Wandelen met Wouter’

Als vervolg op ‘Theedrinken met Wouter’ van de PvdA Nissewaard, wordt het initiatief ‘Wandelen met Wouter’ gelanceerd. Wouter Struijck, lijsttrekker van PvdA Nissewaard en momenteel wethouder van o.a Jeugd, Onderwijs en Armoedebeleid bij Gemeente Nissewaard legt uit:

Ik wil graag met inachtneming van de geldende corona-maatregelen in contact en gesprek blijven met de inwoners van Nissewaard. We initiëren allerlei initiatieven om de inwoners van Nissewaard op een veilige en verantwoorde manier te kunnen ontmoeten. Politiek gaat om het contact met mensen. Tijdens de wandelingen wil ik graag weten wat inwoners bezighoudt en wat de politiek voor hen zou kunnen betekenen. Uiteraard deel ik ook graag mijn visie voor de toekomst van Nissewaard.

Inwoners van Nissewaard kunnen zich aanmelden voor een wandeling via pvda@nissewaard.nl”.