Familie schittert in familieshow Family Drop

Morgenavond zal Kayleigh(13) uit Spijkenisse te zien zijn in de familiespelshow ‘Family Drop’. Het is een famielieshow, dus daar hoort familie bij.

Zo zullen haar ouders, Debbie en Marco Boom deelnemen en ook haar tante Miranda van den Blink uit Brielle en zelfs haar oma Inge Visser uit Oostvoorne zijn overgehaald om met dit hilarische gebeuren mee te doen. “Het leek ons leuk om als familie mee te doen, want dat maakt het juist zo leuk”, zegt Debbie. “Maar sommige dingen waren onvoorstelbaar”, voegt ze eraan toe. “Dat maakt het nou juist zo leuk aan dit spel”. Hoe ver ze zullen komen inzet spel, dat verklapt ze natuurlijk niet. Zullen ze winnen, of vallen zij door de drop naar beneden? Kijk morgen, 11 december om 19.20 uur op NPO3.

Lees hier ook het eerder gehouden interview met Kayleigh.