Pop-up-Store/Kerstwinkel bij De Nieuwe Brug

Op vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 december gaat Stichting De Nieuwe brug tijdens de Kerst Pop-up-Store aan de MA de Ruijterstraat 7 in Spijkenisse aan al haar deelnemers en vrijwilligers een kerstattentie uitreiken. Hiervoor zijn maar liefst 400 kerstattenties gemaakt die opgehaald kunnen worden gedurende de opening van de Pop-up-Store/Kerstwinkel.

In de Kerst Pop-up-Store / Kerstwinkel zijn leuke kerstcadeautjes te vinden. Ook worden er prachtige kerststukken, ter plekke gemaakt. Geen stuk is hetzelfde. 

Ook kunnen er al oliebollen/appelbeignets besteld worden en de Kerstman zal langskomen op zaterdag en zondag van 12.00-16.00 uur op bezoek komen.

Met de opbrengst van de verkopen hoopt Stichting De Nieuwe Brug in het voorjaar voor haar deelnemers, welke allen een beperking hebben, een dagtocht te kunnen organiseren. U kunt ook al uw oliebollen en appelbeignets bestellen. Deze kunnen op 31 december dan tussen 12.00-15.00 uur worden opgehaald. Met uw bezoek steunt u de stichting. 

Stichting De Nieuwe Brug organiseert 6 dagen per week afwisselende activiteiten. We zwemmen, bowlen, darten, sporten en wandelen. Maar ook koken we met elkaar, maken muziek, organiseren zowel overdag als ‘s avonds crea activiteiten. Ook kan er gedanst worden of komen deelnemen aan onze houtbewerking groep. 

Info? Stuur een mail aan voorzitter@denieuwebrug.com

Tijdens het bezoek aan de pop-up-KERST-store kunnen zij u ook alles vertellen over de stichting.