Sinterklaasintocht in Spijkenisse toch gedeeltelijk met CTB controle

UPDATE: Lees hier het verslag van de Sinterklaasintocht Spijkenisse 2021.

Tijdens de Sinterklaasintocht in Spijkenisse zal bij de aankomstlocatie aan de Veerkade en de Sluiskade toch een corona toegangsbewijs controle (CTB) plaatsvinden. Voor de tocht in de koets vanaf de Veerkade over de brug de Kraanvogel, over de Hongerlandsedijk via de Elementenweg naar het Centrum wordt in deze openbare ruimte geen CTB gevraagd. Hier is voldoende ruimte voor iedereen om Sinterklaas en zijn pieten te begroeten.

De organisatie heeft in overleg met de gemeente besloten om gezien de stijging van het aantal besmettingen de CTB controle alsnog in te voeren. De organisatie benadrukt dat het plezier van alle kinderen voorop staat en dat zij hun uiterste best zullen doen om kinderen niet teleur te stellen.

Als het te druk wordt in het centrum zal Sinterklaas wellicht genoodzaakt zijn om een extra rondje te rijden met de koets zodat er meer spreiding is. Iedereen wordt verzocht om tijdens de intocht buiten het gebied waar de CTB controle plaatsvindt voldoende afstand te houden. 

Dit besluit is genomen met kennis van de huidige stand van zaken. Het is mogelijk dat vrijdagavond na de persconferentie de organisatie genoodzaakt is het programma aan te passen. Als dat zo is, zal dit zo snel als mogelijk gecommuniceerd worden.

1 gedachte over “Sinterklaasintocht in Spijkenisse toch gedeeltelijk met CTB controle”

Reacties zijn gesloten.