Blokker Brielle is terug!

Nadat er enorm hard gewerkt is om alles klaar te krijgen, opende Blokker Brielle vanochtend wederom haar deuren, na jaren leegstand.

‘We kregen afgelopen weken zóveel blije reacties van mensen hier in Brielle’, vertelt bedrijfsleider Diana Poot, ‘het was echt ongekend. Wij zijn dat niet gewend van andere plaatsen, zoveel enthousiasme heb ik niet eerder gezien’.

Diana Drenth, operational manager van 43 Blokker filialen, is er deze week ook steeds bij geweest: ‘Het was fijn om even echt hier met een team van medewerksters een week bezig te zijn. Allemaal hadden ze zelf aangegeven om te willen helpen om het pand hier in Brielle in te richten. Ze hebben hier praktisch geslapen en tot ’s avonds laat gewerkt om alles af te krijgen. Ik ben echt trots op ze!’

Ook zij was blij verrast door het enthousiasme van de Briellenaren: ‘We proberen ons als Blokker altijd lokaal te oriënteren en willen ook dat mensen ons als hún winkel beschouwen, maar het is echt bijzonder dat wij als keten zo worden omarmd. Het team heeft er daardoor nóg meer zin in gekregen om hier aan de slag te gaan’.

Inmiddels is de eerste aankoop, een stofzuiger met toebehoren, aangeslagen op de kassa. Het winkelen kan beginnen! Loop deze dagen gerust binnen om dit prachtige pand in onze Voorstraat wederom helemaal ingericht te zien. (Bron:www.beleefbrielle.nl)

blokker #brielle Blokker #heefthetinhuis #vestingstad Winkelen in Brielle #team #shoplokaal #zuidhollandseeilanden OP Voorne-Putten