PvdA Nissewaard aanwezig bij landelijke woondemonstratie

Afgelopen zondag 17 oktober zijn lokale politici van de PvdA Nissewaard aanwezig geweest bij de landelijke woondemonstratie “Woonopstand” in Rotterdam. Samen met vele andere organisaties pleiten zij ervoor dat huizen bedoeld zijn om in te wonen en niet moeten worden gezien als beleggingsobject. 

Het schreeuwend tekort aan woonruimte maakt dat veel starters niet kunnen toetreden tot de woningmarkt en de prijzen enorm zijn gestegen. “Dit vraagt om actie”, aldus PvdA-raadslid Willem Heijdacker. Samen met Hanneke Stengs en Geert de Vries wil hij aandacht vragen voor de woningmarkt. “Ook in Nissewaard willen we betaalbare woningen bouwen, en dus ook altijd sociale woningbouw toevoegen, zodat jongeren een kans krijgen in Nissewaard te blijven wonen,” aldus Geert de Vries.