Bestsellerauteur Judith Visser geeft lezing over autisme

Speciaal voor Diversity Day komt bestsellerauteur Judith Visser een lezing geven over leven met autisme. Judith heeft zelf autisme en schreef hier de boeken Zondagskind (2018) en Zondagsleven (2020) over. In haar lezing vertelt zij o.a. hoe het is om op te groeien zonder te weten dat je autisme hebt, en hoe belangrijk het is om je eigen wereld te creëren, je eigen pad te bewandelen.

Judith Visser is schrijver van tot nu toe 13 boeken en een reeks korte verhalen. Een deel van haar werk is verfilmd, bewerkt voor toneel, vertaald naar het Duits en bekroond met verschillende prijzen.

Judith wordt deze middag vergezeld door haar wolfhond Yuriko. Mocht jij interesse hebben? Meld je dan vooral aan via onderstaande link! Lees hier ook het persoonlijk interview dat Nieuws uit de Regio Voorne-Putten op 14 oktober 2019 met haar hield.

Datum:2 oktober 2021

Locatie: Theater de Stoep in Spijkenisse

Tijd: 14.30-15.30 uur

https://www.vrijwilligersacademienissewaard.nl/cursus/diversity-day-lezing-judith-visser/

@schrijverscentrale @letterenfonds @writerwithwolfdogs