Augusta Peaux Festival

Het 7e Augusta Peaux Festival werd dit keer gevierd in de intieme sfeer van het Witte Kerkje Simonshaven. Huidige omstandigheden hebben tot deze keuze geleid, en het werd een prachtige middag over het thema Verlangen.
Dichters onder elkaar hebben hun visies en variaties op Verlangen voorgedragen, en ook muzikaal ten gehore gebracht. Het was een mooie ontmoeting, interactief en sfeervol.
De primeur voor de nieuwe Stichting Cultureel Podium het Witte kerkje.

(Foto:Roel van Deursen)

Voorzitter Lesley Sandford blikt tevreden terug op een geslaagde editie afgelopen zaterdag in het oude witte kerkje van Simonshaven. Wethouder Martijn Hamerslag opende het dichters festijn door zelf een gedicht van de naamgeefster van het festival voor te dragen.
Lesley Sandford: ‘We hebben een prachtige middag gehad in een prettige sfeer waarbij er goed naar elkaar geluisterd werd en ruimte was voor interactie’. Met 25 mensen totaal, alleen dichters en hun aanhang, werd het een bijzondere editie maar zeker niet minder geslaagd dan de edities voorheen in de tuin van het geboortehuis van Augusta. Verschillende uitingen van verlangen werden voorgedragen en gesproken over hoe mensen geïnspireerd worden. (Door Roel van Deursen)

(Foto:Roel van Deursen)
(Foto:Roel van Deursen)
(Foto:Roel van Deursen)
(Foto:Roel van Deursen)
Foto:Roel van Deursen)
Foto:Roel van Deursen