Heel Nissewaard op de Skate!

Spijkenisse– De Sk8telite gaat in de laatste week van de vakantie weer van start! Van 23-8 t/m 26-8 wordt elke avond geskate van 19:00 – 21:00 uur een ronde van ongeveer 15km door de gemeente Nissewaard. Let op: Om mee te doen moet je je dit jaar wel registreren vanwege het maximaal aantal deelnemers waar we plek voor hebben, en de op dat moment geldende corona-maatregelen. Als je inschrijving succesvol is, kan je op de avonden waar je aan mee doet vanaf 18:00 je deelnemersbandje ophalen op de startlocatie. Om 19.00 uur vertrekt de tocht, dus wees op tijd. 

Testen voor toegang is toestaan zoals het kabinet het voorschrijft, met een geldige QR-code in de corona-check app (volledige vaccinatie, recent corona of een negatieve testen voor toegang-uitslag). Het is dus wel verplicht bij het ophalen van je bandje dat je deze kan tonen. Zonder kan je helaas niet toegelaten worden en kun je niet mee skaten.

Als je elke avond mee skate, heb je vier verschillende kleuren-bandjes. Daarmee ontvang je op de laatste avond een medaille. 

Dit jaar starten op de volgende locaties:
• 23-8 Winkelcentrum Akkerhof ter hoogte van Smeets Handgemaakt IJsMurat Yuksel Albert Heijn Zomerakker Spijkenisse en Big snack akkerhof
• 24-8 Winkelcentrum Groenewoud ter hoogte van Jumbo Groenewoud Spijkenisse.
• 25-8 Winkelcentrum Waterland ter hoogte van Jumbo Vlinderveen Spijkenisse
• 26-8 Winkelcentrum centrum ter hoogte van Bram Ladage Spijkenisse en Sport 2000 Spijkenisse en finishen op het haven plein ter hoogte van De jongens van waar we nog even een feestje gehouden kan worden.

Goed om te weten:
• Houdt de facebook pagina en je mail in de gaten voor belangrijke informatie en updates. 
• We zullen de huidige maatregelen van het RIVM ten alle tijden hanteren. 

Inschrijven klik hier: https://forms.office.com/r/xCZ5mVQdsd

Lees voor de voorwaarden de informatie op facebook.com/Sk8telite. Direct inschrijven kan via de link: https://forms.office.com/r/xCZ5mVQdsd

Foto:Roel van Deursen

Om alvast een beetje in de sfeer te komen nam Botlek TV een kijkje op het nieuwe skatepark in de wijk Groenewoud waar Joop van der Hor in gesprek raakte met Bianca van der Meiden en Richard van der Zeeuw van de organisatie SK8TE Nissewaard. Mede initiator Wietse van Leenen was door omstandigheden helaas verhinderd. De jonge Elena van der Meiden laat in deze film van Roel van Deursen zien dat je niet vroeg genoeg kunt beginnen met skaten. Kijk ook naar een videoreportage van BOTLEK TV door Joop van der Hor en Roel van Deursen op YouTube:

Foto: Roel van Deursen