Symbolische sleuteloverdracht huurwoningen Kolpapad en Vlielander Heinlaan

De sociale huurwoningen aan het Kolpapad en de Vlielander Heinlaan in Rockanje zijn klaar en opgeleverd. Op donderdag 17 juni vond er een symbolische sleuteloverdracht aan de nieuwe bewoners plaats. 

Warm welkom

Rockanje-De 20 nieuwe, duurzame huurwoningen zijn opgeleverdDe huurders ontvingen een warm welkom van Bronia Vermaas, directeur van Woonbedrijf Westvoorne en Hubert van Velden, Hoofd Projectleiding van Burgland Bouw BV. Wethouder Henk de Graad bracht zijn felicitaties over aan de huurders en overhandigde hen op symbolische wijze een sleutel. 

Een fijne samenwerking

De sleuteloverdracht kwam tot stand vanuit een fijne samenwerking. Kinderen van de naastgelegen school De Zeewinde knutselden de sleutel voor hun nieuwe buren. Met hun aanwezigheid werd de sleuteloverdracht extra speciaal en feestelijk. Woonbedrijf Westvoorne was ook blij verrast met de medewerking van aannemers Heating Services en Burgland Bouw aan een presentje voor omwonenden en de borrelpakketjes voor de huurders.

Sociale huurwoningen

Het project bestaat uit 8 eengezinswoningen en 12 boven- en benedenwoningen. In de boven- en benedenwoningen wonen nu één- en tweepersoons huishoudens. De woningen zijn bijzonder duurzaam. De zogeheten Nul-op-de-meter woningen zijn zelfvoorzienend in energieverbruik. Een warmtepomp, aangesloten op een bodembron en zonnepanelen, voorziet de woning van energie. De woningen zijn dan ook niet aangesloten op het gasnet