Genieten op het POP-UP terras

Eindelijk zijn de terrassen weer open. Na 8 maanden van sluiting kan men weer heerlijk genieten van een drankje, een borrelhapje of een heerlijke lunch op een van de vele terrassen. Wie gaat fietsen of wandelen langs de Oude Maas langs de wijk De Elementen, kan sinds 19 mei ook terecht op het Pop-Up terras van Meiden van de Molen die samenwerken met restaurant Kerels aan de Maas.

Spijkenisse-Op het terras kunnen klanten heerlijke gerechten van Kerels aan de Maas geserveerd krijgen en natuurlijk koude tapbiertjes, wijntjes en borrelhapjes. Eigenaar van Kerels aan de Maas Dick van Vliet en zijn vrouw Linda zijn maar wat blij dat ze na 8 maanden eindelijk weer open mogen. Al is het voorlopig alleen nog buiten en onder strikte maatregelen. Langskomende wandelaars en fietsers willen maar wat graag een wijntje of biertje drinken. Maar ook hier gelden de nodige regels.  Zorgvuldig uitgemeten staan de tafels en stoelen opgesteld en nee, er mogen niet meer dan 50 mensen zitten. Linda controleert daar zeker op. De klanten kunnen hun bestellingen doen bij Eline of Evi van Meiden van de Molen. Er kunnen drankjes besteld worden. Broodjes of tosti’s e.d. eten kan ook, maar die kunnen niet bij de tap, maar moeten elders, gemaakt worden, dus de hongerige klant moet wel even geduld hebben. Maar wat maakt het uit.  Wie wil er op een mooie zonnige dag nou niet genieten van het prachtige uitzicht over de Oude Maas, de langsvarende boten en de Spijkenisserbrug?

Het Pop-up terras is alleen open bij mooi weer van 12.00-20.00 van 1 mei-half september. Uiteraard kan altijd geïnformeerd worden of het open is. Tel: 0181-442244.