Eindelijk slapen in Domein Vier Ambachten mogelijk

“Na jaren hard werken, vanaf het allereerste idee tot nu, kunnen we eindelijk het eerste deel van onze slaapaccommodaties openen. De tiny huisjes zijn klaar, allemaal stuk voor stuk uniek ingericht met een eigen thema. Zo is er een delfts blauw huisje, een boedhahuisje, een strandhuisje, familiehuisje, retro, panter en bruidshuisje en natuurlijk ook een druivenhuisje.”

“Het hele project is milieuvriendelijk, maatschappelijk verantwoord en met zorg voor de natuur opgezet. Al de meubeltjes komen uit de kringloop en zijn opgeknapt door de deelnemers / cliënten van ons Zorgdomein. De deelnemers hebben hard gewerkt samen met ons team om alles tip top in orde te maken. Zo staat er een prima bed, tafel en stoelen, een buitenkeukentje en tuinmeubilair. De verlichting komt van 12 volt LED lampen op een accu die geladen wordt met zonnepanelen.”

“Uitgebreid koken kan in het keukenhuisje waar een 4 pitsgasstel staat en waar afgewassen kan worden. Uiteraard kan door ons ook worden gezorgd voor ontbijt, lunch of diner als je zelf niet wilt koken. Sanitair vind je in het gezellige “badhuis”, een prachtig opgeknapte pipowagen waar douches, toiletten en was gelegenheid is.”

“Rondom de huisjes is veel beplanting aangebracht, vooral veel fruitstruiken en bomen en er is een moestuin. Er staan bramen, bessen, kruisbessen, frambozen, aardbeien, peren, appels, pruimen. Zelfs verschillende citrusbomen, vijgen en olijfbomen waardoor het lijkt of je in Zuid Europa zit. Fruit kan door onze gasten worden geplukt voor bijvoorbeeld het ontbijt.”

“Het volgende deel, de grote houten tonnen, is al deels klaar en wordt nu verder aangepakt zodat dit ook heel snel open kan. Zaterdag 29 mei komt Rudger van Barneveld, bekend van het TV programma ‘Ik geloof in mij’ samen met de kleinkinderen om 16.30 uur de opening verrichten. Rudger zal daarna een optreden met onder andere zijn grote hit Helena 0.2 verzorgen.”

“Het project met de slaapgelegenheid en de fruittuin is medemogelijk gemaakt door de Landschapstafel Voorne-Putten/ Provincie Zuid Holland, Exxon Mobil en andere sponsoren.”

Domein de Vier Ambachten, Biertsedijk Oost 8, 3212 LX Simonshaven, www.domein –de-vier-ambachten.nl