Bas Smit en Nicolette van Dam ontdekken Voorne-Putten

Foto: Nicole van Tooren

Nederland heeft alles! Heb je het gezien? Bas Smit en Nicolette van Dam waren ter inspiratie voor het vakantieboek ‘Nederland heeft alles’ op bezoek in Zuid-Holland. In de afgelopen maanden ging het bekende stel op ontdekkingsreis door eigen land en daarbij mocht Voorne-Putten natuurlijk niet ontbreken! 

Marketing OP Voorne-Putten heeft hen een mooi inkijkje mogen geven wat het eiland te bieden heeft. Aan de hand van tips, hebben ze hele leuke content gemaakt en gedeeld op zowel hun eigen Instagram account @bassmit (861k volgers) en @nicolettevandam1 (960k volgers), als het Instagram account van @Nederlandheeftalles (85,5k volgers)

Socials

De Socials maakten overuren op woensdag 19 mei jl op Voorne-Putten en het zong al snel rond dat Bas en Nicolette die dag op Voorne-Putten op bezoek waren. Het super enthousiaste stel troffen het niet met het weer, dus hun eerste stop was dan ook de Hema in Oostvoorne om kaplaarzen en regenkleding in te slaan zoals te zien op hun stories. 

Dagje Voorne-Putten

Hierna gaan ze echt op stap en verwelkomden wij Bas en Nicolette bij Restaurant aan Zee voor een prachtig uitzicht op de door ons zo genoemde ‘wadden van Zuid-Holland’. Boswachter Mirjam van Zuid-Holland Landschap heeft het stel op de fiets meegenomen door de Voornse Duinen. Met hun blauwe bolide zijn ze vervolgens doorgereden naar Brielle om te lunchen bij de Brielsche Aap en heeft de stadsgids Piet de Winter ze nog een aantal highlights van Brielle kunnen laten zien.

Ook wilde Bas en Nicolette de tweede vestingstad van Voorne-Putten ontdekken. Stadsgids Michiel de Ruyter heeft ze met veel enthousiasme weetjes over Hellevoetsluis kunnen vertellen, om ze vervolgens af te zetten bij de Vuurtoren, waar ze aan boord konden stappen op de Linquenda 2 voor een tocht op het Haringvliet. 

Alles werd bijna direct met veel enthousiasme gepost in hun Instagram stories en gelukkig brak in de middag de zon door en dat leverden mooie plaatjes op. 

Een prachtige dag, waarin Bas en Nicolette een goed beeld van Voorne-Putten hebben gekregen voor het vakantieboek ‘Nederland heeft alles’. En met succes, want… ze komen een keer terug, mét hun kinderen.