Tijdelijke plaatsing fitnesstoestellen bij Elementenhuis-Spijkenisse

Vanaf dinsdag 18 mei plaatst de gemeente Nissewaard tijdelijk zeven fitnesstoestellen op het grasveld naast het Elementenhuis. Het gaat om een periode van maximaal acht weken. Na deze tijd worden de toestellen weer verwijderd. 

Wens bewoners

Een aantal bewoners van de Maasboulevard heeft de gemeente gevraagd of het mogelijk is om fitnesstoestellen te plaatsen waar zij gebruik van mogen maken. Vanaf 18 mei start de gemeente een tijdelijke periode van maximaal acht weken met zeven apparaten. De toestellen hebben eerder een plek gehad in de gemeente Schiedam en worden voor deze locatie hergebruikt. Na de acht weken worden de toestellen verplaatst naar een andere gemeente voor hergebruik. Op de website www.opensports.nl zijn voorbeelden van de toestellen te vinden. Tijdens de acht weken dat de apparaten er staan, inventariseert de gemeente hoe de inwoners het gebruik van de apparaten ervaren en hoe de omgeving hierop reageert. 

Locatie Elementenhuis

De gemeente geeft aan dat de toestellen geplaatst worden naast het Elementenhuis, niet ver van de kruising Hongerlandsedijk/Elementenweg. Deze plek is goed bereikbaar en dichtbij het Sportpark de Brug. In deze omgeving sporten nu al veel mensen. Het parkeren rondom de locatie wordt door de gemeente goed in de gaten gehouden. De gemeente wilt niet dat buurtbewoners hier hinder van ondervinden.  

1 gedachte over “Tijdelijke plaatsing fitnesstoestellen bij Elementenhuis-Spijkenisse”

Reacties zijn gesloten.