Samenwerkingsovereenkomst tussenvoorziening dak-en thuislozen ondertekend.

Gistermiddag ondertekenden de gemeenten Nissewaard en Goeree-Overflakkee, zorgorganisatie Pameijer en woningcorporatie Oost West Wonen de samenwerkingsovereenkomst die de tussenvoorziening voor dak- en thuislozen in Middelharnis mogelijk maakt. De ondertekening vond plaats in het pand aan de Hobbemastraat, dat binnenkort de deuren opent. Alle vier de ondertekenende partijen hebben een eigen rol in de voorziening. De gemeente Nissewaard is betrokken als centrumgemeente en heeft als zodanig de taak maatschappelijke opvang te realiseren voor alle inwoners van de Zuid-Hollandse eilanden. De bedoeling is dat deze voorziening de druk op de bestaande opvang verlicht. Nissewaard is samen met de gemeente Goeree-Overflakkee opdrachtgever bij dit project.