STICHTING DE NIEUWE BRUG, EEN UNIEKE LANDELIJKE ORGANISATIE BESTAAT 45 jaar.

Archieffoto

Op zaterdag 4 februari gaat Stichting De Nieuwe Brug haar 45 jarig bestaan groots vieren. 

Hoewel de eigenlijke jubileumdatum al in november was, heeft het bestuur besloten om de viering uit te stellen tot zaterdag 4 februari. De maanden november en december zijn nl altijd al drukke maanden voor onze deelnemers.

Met zeker 200 gasten gaat de Stichting varen. Dit omdat iedereen meekan, ook als men in een rolstoel zit, of slecht ter been is. De MS Marlina is nl zeer toegankelijk. Het voordeel is dat deze ook vanuit Spijkenisse vertrekt. 

Het belooft deze zaterdag een feestje te worden!

Dankzij een bijdrage van het Donatiefonds Deltaport, kan de eigen bijdrage voor haar deelnemers laag gehouden worden. We willen nl dat iedereen in de gelegenheid is om aan te sluiten. Verder hebben de vrijwilligers van Stichting De Nieuwe Brug, door het organiseren van extra acties, dit mede mogelijk gemaakt.

Stichting De Nieuwe Brug heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een unieke organisatie, waarvan er in Nederland geen andere te vinden is. Het doel van de Stichting is om iedereen met een beperking kans te geven om zich aan te sluiten bij onze  activiteiten. Er zijn activiteiten voor iedereen vanaf 5 jaar tot …… (onze oudste deelnemer is 93 jaar). 

Deze vrijwilligersorganisatie verzorgt heel veel mooie activiteiten door de week zoals zwemmen in het Rivierabad, (wedstrijdzwemmen, zwemles, of recreatief) (stijl)dansen, creativiteit, houtbewerking, darten, bowlen, sporten in de Anna Frankzaal, muziek, bloemschikken en koken. Maar…. ook elk weekend kent deze organisatie een activiteit. Afwisselend wordt aangeboden, wandelen, workshop, sociëteit, eetcafe, disco, bingo en wat nog meer.  

Als nieuwste loot aan haar stam heeft zij elke dinsdagmorgen de POP-UP breiwinkel geopend van 10. – 12.00 uur.

Hier kunt u deelnemen aan de brei- haak en crea groep of gewoon binnenlopen om wol te komen kopen voor een klein prijsje. Heeft u nog mooie wol liggen? Wij hopen dat u deze aan ons wilt schenken. 

Met alle extra opbrengsten welke de vrijwilligers genereren worden er extra activiteiten georganiseerd. 

Zo wordt er op vrijdag 17 maart, zaterdag 18 maart en zondag 19 maart weer een 

GROTE OVERDEKTE ROMMELMARKT georganiseerd. Hier zijn te vinden de BOEKENBEURS incl LP en CD’s, de ELECTRO MARKT, de SPEELGOED BEURS, de KLEDINGBEURS,  veel TASSEN- EN SCHOENEN, HUISHOUDELIJKE SPULLETJES en de BLOEMKRAAM alsmede Wol en toebehoren. 

Zet deze data alvast in de agenda!

Wilt u ons steunen met mooie spulletjes voor onze markt? Ook nieuwe cadeautjes zijn van harte welkom! 

Met uw bijdrage zorgt u mede dat onze activiteiten voortgezet kunnen blijven worden.

U kunt uw bijdrage altijd komen langsbrengen aan de M.A. de Ruijterstraat 7 in Spijkenisse op dinsdag van 10.00 – 12.00 uur en van 18.00 – 22.00 uur, woensdag van 18.00 – 21.00uur, donderdag van 18.00 – 21.00 uur en in het weekend tijdens onze activiteiten. U kunt dan gelijk zien wat wij zoal allemaal organiseren. 

We nemen alleen geen meubelen, kasten bedden, tafels, stoelen etc. in. We hebben hier nl geen opslagruimte voor. 

Weet u iemand die op zoek is naar een gezellige activiteit? Meer info is te verkrijgen bij gre.wiechmann@gmail. Com (06-48012641). 

Stichting De Nieuwe Brug streeft er naar om iedereen mee te laten doen.