Kerstmarkt bij De Nieuwe Brug-Spijkenisse. 🎄

Stichting De Nieuwe Brug organiseert op vrijdag 9 december van 18.00 -21.00 uur en zaterdag 10 en zondag 11 december van 10.00 – 17.00 uur een grote overdekte Kerstmarkt aan de M.A. de Ruijterstraat 7 in Spijkenisse (Centrum).

Deze markt is zeker een bezoek waard. Prachtige kerststukken, ter plaatse vers gemaakt naast vele leuke kerstspulletjes voor een klein prijsje, kerst cadeautjes en tal van Kunst Kerstbomen die op zoek zijn naar een mooi plekje. De bomen staan mooi opgetuigd te wachten op een nieuwe eigenaar.

Natuurlijk wordt er ook aan de inwendige mens gedacht deze dagen.

Zo kunt u ook deze dagen oliebollen kopen. Bestellen voor 31 december is ook mogelijk.

Maar wat nog mooier is, voor alle leden van Stichting De Nieuwe Brug ligt er een kerstpakket gereed.
De Stichting organiseert ontspannende activiteiten voor mensen met een beperking. Het hele jaar door, elke avond en in het weekend, kunnen de leden bij de stichting terecht. Meer informatie is ook te krijgen op de Kerstmarkt. Daar liggen ook de informatieboekjes gereed voor iedereen.

Omdat de Stichting dit jaar 45 jaar bestaat gaan zij op zaterdag 4 februari a.s. met elkaar op stap. Alle deelnemers en vrijwilligers kunnen hierbij aansluiten. Zij kunnen dit met een geringe eigen bijdrage van hun leden doen, want DeltaPort Donatiefonds draagt ook bij in de kosten.
De vrijwilligers van Stichting De Nieuwe Brug organiseren het hele jaar door extra activiteiten, waarmee zij in staat zijn om hun deelnemers op iets extra’s te trakteren.

Door een bezoek aan de overdekte kerstmarkt steunt u hun activiteiten. U kunt ook komen lunchen, zolang er plek is, tegen betaling van een eigen bijdrage.
Zij hopen velen van u te mogen begroeten op onze overdekte Kerstmarkt.