Expositie in ‘t Dijckhuis – Kunstkring Voorne Putten / Vierpolders 2022

Midden op het eiland Voorne Putten ligt Vierpolders met als kloppend hart ’t Dijckhuis. Een multifunctioneel en gezellig gebouw wat sinds mei 2012 locatie is voor vele verenigingen, evenementen en activiteiten. Kunstkring Voorne is een actieve vereniging voor beroeps- en amateurkunstenaars. (Tekst gaat verder onder foto’s)

Sinds de oprichting in 1992, op initiatief van kunstenaar B. Hofland, is de vereniging van een handjevol enthousiaste kunstenaars uitgegroeid tot een kring met rond de 70 leden. Plezier in en met de kunst is het belangrijkste goed binnen de vereniging. Daarom bevordert Kunstkring Voorne de contacten tussen de leden onderling door haar leden allerlei activiteiten aan te bieden: Workshops, cursussen, excursies, gelegenheid tot exposeren op diverse locaties, thema middagen en -avonden, schilderactiviteiten, zoals in de zomer de buiten-schilderdagen, activiteiten voor kinderen en natuurlijk van tijd tot tijd gewoon een gezellige bijeenkomst kunstcafé. Maar liefst drie kunstenaars exposeren hun werk in ‘t Dijckhuis in Vierpolders. Om de twee maanden wordt er gewisseld en komen de volgende drie kunstenaars aan bod. (Foto’s en videoreportage door Roel van Deursen)